Det gode arbejdsmiljø

KONVENTUM i Helsingør er et af mine undervisningssteder

Ønsker I et godt arbejdsmiljø?

I de sidste 18 år har jeg beskæftiget mig med det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, både som underviser og rådgiver. Min mangeårige erfaring på området har givet mig et indblik i de elementer, som er i spil på en arbejdsplads, når arbejdsmiljøet fungerer, eller når arbejdsmiljøet halter. Det er mit indtryk, at de fleste virksomheder ønsker et godt arbejdsmiljø og ofte sætter mange ressourcer af til at navigere rundt i handleplaner, årshjul, arbejdsmiljøgrupper/udvalg mv. Men ofte opgives processen undervejs pga. manglende overblik eller mangel på et konkret værktøj til handling.

Det psykiske arbejdsmiljø

Når I ønsker et godt psykisk arbejdsmiljø, er det vigtigt, at I arbejder med konkrete værktøjer. Workshops kan kun give jer en værdi, hvis I arbejder ud fra kendte metoder og fra de handlemuligheder, der er i jeres virkelighed. Så vil den merværdi kunne ses direkte på bundlinjen. Når jeres medarbejdere trives og føler arbejdsglæde, så yder de simpelthen bedre. Virkeligheden for den enkelte bliver bedre, når de har arbejdet med værktøjer og modeller sammen med deres kollegaer – så kan de også præstere i hverdagen og klare arbejdspresset, når det går stærkt, og hjælpe hinanden med at komme i mål.

Miljøet for undervisningen har også betydning
Internat workshops kan jeg også arrangere for jer

Mit løfte

Med humor og inddragende undervisning har jeg motiveret mange virksomheder, medarbejdere, ledere, teams mv.

Annette Collins

Min Force


Det som jeg særligt kan

At finde en løsning der passer til Jeres ønsker og behov


Giver råd og sparring til hvordan I kommer i gang med at optimere det psykiske arbejdsmiljø. 

Min viden om arbejdsmiljøet


Dens virkning og resultater kan jeg omforme til et materiale, som I kan anvende og bruge helt konkret i dagligdagen på din/jeres arbejdsplads.

VOPPL model


Jeg udvikler løbende materialer, hvor “tungt” akademisk stof omsættes til enkelte værktøjer. Senest min helt egen VOPPL model, som er en metode til at arbejde strategisk med det psykiske arbejdsmiljø på en enkel og konstruktiv måde.

Ekspert i det psykiske arbejdsmiljø

Det skal være en positiv proces at arbejde med det psykiske arbejdsmiljø, hvor leder eller medarbejder kan tage konkrete værktøjer med til virkeligheden på arbejdspladsen. Og med det samme se resultater og motivere til at forsætte det gode arbejde omkring det psykiske arbejdsmiljø.

Min undervisning er dialogbaseret med illustrativ storytelling og humor. Jeg gør meget ud af at omsætte viden til leg, og mine metoder giver jer værkøjer med hjem – direkte ned i “rygsækken”. Endvidere tilbyder jeg altid en kort og gratis opfølgning på et foredrag, et kursus og/eller et forløb. På den måde er jeg sikker på, at de værktøjer, som I har lært, også kan omsættes og giver mening, når I kommer tilbage på arbejdspladsen. Hvis ikke, finder vi sammen en løsning på, om der skal et yderligere forløb, en rådgivningstime eller andet til.

Annette Collins

Book mig nu!

Kontakt mig hvis du ønsker en passioneret underviser eller foredragsholder og lad mig motiverer dine medarbejdere

eller ring til mig på mobil  +45 21165610

All rights reserved VOPPL 2018®

Vi sender med
og

Kontakt os

Center for Trivsel & Arbejdsglæde
Greve Strandvej 9
2670 Greve Strand

CVR: 34 97 19 86
Tlf.: +45 31 31 60 19
Mail: info@voppl.dk
DIBS - Payments made easy

Har du spørgsmål?

så kontakt os på 3131 6019, eller info@voppl.dk

Rigtig god dag.