Jeg omsætter viden til brugbare værktøjer

– til gavn for jeres arbejde med optimering af trivsel og arbejdsglæde

Let’s VOPPL – a hva’ for noget?

I mit mangeårig virke som rådgiver indenfor arbejdsmiljø, har jeg erfaret, at virksomhederne ønsker, at skabe trivsel og arbejdsglæde, til gavn for deres kollegaer på arbejdspladserne.

Men arbejdspladserne har ofte givet udtryk for, at det kan være en jungle at finde rundt I viden, arbejdsmiljøloven og i værktøjer, der rent faktisk virker.  Samtidigt, har de ofte efter et foredrag spurgt mig ´jamen hvad gør vi så nu´? hvordan handler vi på det vi lige har lært, og hvilke værktøjer er bedst at anvende, når vi`skal identificere, håndtere og forebygge det psykiske arbejdsmiljø?

Denne viden tog jeg til mig og valgte i forbindelse med min læringstile metodik uddannelse, at udvikle  en metode til, at lave systematiske handleplaner når en arbejdsplads vil, identificere, håndtere og forebygge det psykiske arbejdsmiljø, herunder de psyko sociale forholde, såsom stress, trivsel, social kapital, mobning, konflikter, balance mellem privatliv og arbejdsliv.

Samtidigt har jeg udarbejdet, et univers af
værktøjskasser, hvor redskaberne giver, viden, kompetencer og handlemuligheder på en gang, når I arbejder med psykisk arbejdsmiljø. 

Metoden hedder VOPPL-metoden og er forbogstaverne i de 5 trin metoden indeholder. VIDEN, OVERBLIK, PLAN, PROCES, LÆRING.
Et navn som jeg efterhånden holder meget af og som blev starten på udvikling af underliggende materialer, blandt andet dialogspil, guides, handleskemaer og brætspil. Værktøjer som kan anvendes af alle faggrupper og alle brancher. Det er mit ønske, at virksomheder, uanset store såvel som små, kan navigere rundt i arbejdet med det gode arbejdsmiljø, på en håndgribelig og effektiv måde.

Jeg er vild med VOPPL, og jeg glæder mig til at se metoden blomstre ude på jeres arbejdsplads. En værdifuld investering til, at løfte virksomhedens sociale kapital, konkurrencedygtighed og vækst.  Så I står stærkt i en af fremtidens arbejdspladser. 

Rigtig god arbejdslyst.

Let’s VOPPL it – fordi dit arbejdsmiljø fortjener det!

Let´s VOPPL-univers giver jer viden, kompetencer og handlemuligheder,
til det strategiske og operationelle arbejde.
Både i digital form og i en fysisk udgave.
En tre-i-en værktøjskasse, det er enkelt og effektfuld.

Annette Nordahl Collins

Udvikler af VOPPL-modellen,
iværksætter og en stærk formidler

Gennem 23 år har jeg arbejdet med arbejdsmiljø, arbejdsmarkedspolitik – herunder blandt andet, trivsel og arbejdsglæde, mobning, bæredygtige arbejdspladser, karriererådgivning, forandringsprocesser, stress, social kapital. Jeg har fungeret som rådgiver, Certificeret stresscoach, arbejdsmiljørepræsentant, foredragsholder, underviser og facilitator i min virksomhed og i mit virke på Christiansborg, hvor jeg var i 12 år.  Jeg er en stærk formidler inden for det sociale og organisatoriske arbejdsmiljø og arbejdet med emnet, både fagligt og operativt. Det er min mission, at omsætte viden til brugbare værktøjer til gavn for jeres arbejde med arbejdsmiljøet, På en overskuelig men strategisk og systematisk måde. En metode, der løfter jeres trivsel og arbejdsglæde til gavn for jeres kollegaer og virksomhedens værdi.

”Når vi trives, udvikler vi os”

Trivsel er et essentielt nøgleord for at få arbejdsglæde på arbejdspladsen. Når vi trives, udvikler vi os, vi bliver produktive, får energi, føler velbefindende og får overskud til vores arbejde- og privatliv. Vi bliver en
bedre udgave af os selv.

All rights reserved VOPPL 2018®

Vi sender med
og

Kontakt os

Center for Trivsel & Arbejdsglæde
Greve Strandvej 9
2670 Greve Strand

CVR: 34 97 19 86
Tlf.: +45 31 31 60 19
Mail: info@voppl.dk
DIBS - Payments made easy

Har du spørgsmål?

så kontakt os på 3131 6019, eller info@voppl.dk

Rigtig god dag.