Værktøjer, der virker

– Til gavn for det gode læringsmiljø

Når en uddannelsesinstitution skal arbejde med det gode læringsmiljø, handler det om at lave strategiske handleplaner. Det er vigtigt, at det bliver en positiv og overskuelig proces, hvor I kan nå i mål med jeres indsatser. Som mennesker har vi brug for at kunne se resultater på vores indsatser, men for at det kan lykkes, kræver det, at vi arbejder på en strategisk måde – i dette tilfælde gør vi det for at kunne identificere, håndtere og forebygge læringsmiljøet, så vi har lettere ved at se, hvor vi skal gøre noget bedre.

Materialerne er konkrete værktøjer, der giver jer mulighed for at arbejde selvstændigt med emnerne ude på jeres skole. Værktøjerne kan bruges af alle – ledelser såvel som HR-medarbejdere eller arbejdsmiljøudvalget, og det er ligemeget, om I er en mindre eller større uddannelsesinstitution, eller om I befinder jer i offentligt eller privat regi.

Jeres værktøjer indeholder viden, dialogkort, guides og meget andet, som kan bruges til netop jeres virkelighed. Fidusen er, at ”tungt” stof er gjort til lettilgængelige hands-on værktøjer, der hjælper jer med at komme til bunds i, hvordan I bedst kan identificere, håndtere og optimere læringsmiljøet. 

Målgruppe:
Folkeskolen (9. og 10. trin, gymnasier, universitet, handelsskoler, produktionsskoler, tekniske skoler m.fl.). 

Hold øje med materialerne til de mindre fusser, 1.- 7. klasse. Kommer snart. 

Har I spørgsmål til værktøjerne, er I altid velkomne til at kontakte os på mail: info@trivselogarbejdsglaede.dk eller på telefon 31 31 60 19.
Let´s VOPPL Læringsmiljøerne 
– Fordi du og dine medstuderende fortjener det

Udvikler af VOPPL
Annette Collins

Skab trygge og glade studerende med stærke relationer – klik på billedet for at læse mere ↓

Her finder du værktøjerne

All rights reserved VOPPL 2018®

Vi sender med
og

Kontakt os

Center for Trivsel & Arbejdsglæde
Greve Strandvej 9
2670 Greve Strand

CVR: 34 97 19 86
Tlf.: +45 31 31 60 19
Mail: info@voppl.dk
DIBS - Payments made easy

Har du spørgsmål?

så kontakt os på 3131 6019, eller info@voppl.dk

Rigtig god dag.