MUS-kort

– Jeres dialog er guld værd! Disse MUS-dialogkort er en enkel og effektiv måde, hvorpå arbejdspladsen kan afholde MUS-samtaler.
MUS: Medarbejder-udviklings-samtaler

Disse MUS-dialogkort er en enkel og effektiv måde, hvorpå arbejdspladsen kan afholde MUS-samtaler.

Kortene er med til at forenkle processen og give et konstruktivt overblik over de elementer og tiltag, der giver værdi for medarbejderen og arbejdspladsen. Et godt udgangspunkt for en god samtale er, at den enkelte medarbejder føler sig værdsat og anerkendt. Dette sker, når vedkommende får taletid og mulighed for at sætte ord på vigtige emner, som samtidig giver lederen indsigt i medarbejderens udvikling og trivsel. Kortene giver jer inspiration til den gode samtale.

Say yes to the mouse

MUS-samtaler er essensen for udvikling og trivsel blandt kollegaerne på arbejdspladsen. Det gælder for alle hele vejen rundt i organisationen. Alle har brug for anerkendelse og udvikling og ikke mindst at finde ud af om det, man gør i sit daglige arbejde, hænger sammen med virksomhedens værdisæt og kerneopgaver. 

MUS-samtaler er med til at styrke relationerne, løfte samarbejdet på tværs af enhederne og kollegaerne samt skabe tillid i arbejdsgange, til kollegaerne og mellem afdelingerne. Mus-samtaler er med til at styrke den enkeltes udvikling og potentiale.


Sådan fungerer MUS-dialogkortene

I kan bruge MUS-dialogkortene på flere måder:

  • Som inspiration til MUS-samtaler og trivselssamtaler
  • Som en aktivitet til en temadag om medarbejdernes udvikling og trivsel
  • Som led i en trivselsmåling
  • Som et hjælpemiddel til trivselssamtaler, hvori elementer fra MUS-kortene kan indgå

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Uanset hvad I vælger at bruge MUS-kortene til, giver de jer mulighed for at dele jeres tanker, overvejelser og erfaringer med hinanden, som I får konkretiseret og omsat til brugbart materiale til senere brug, når I noterer jeres svar ned.

Fakta om MUS-dialogkort:

Kort om dialogkortene:
Spillet er en hjælp til at skabe en åben dialog om stress på arbejdspladsen og til udarbejdelsen af strategiske handleplaner.

Formål:
At give indblik i de emner, som understøtter en værdiskabende MUS-samtale.

Mål: At optimere medarbejdernes udvikling og potentiale.

Anbefaling: 
Skab en tryg dialog, og følg op på aftalerne. 

Varighed:
Sørg for at der er afsat god tid af til samtalen. Hvis tiden er knap, vil det føles som om medarbejderen ikke anerkendes og blot er en samtale, der skal overstås. Det vil skabe en utroværdig dialog og manglende tillid til ledelsen fra start. 

Målgruppe:
Ledere og medarbejdere. Køb MUS-dialogkortene i shoppen

All rights reserved VOPPL 2018®

Vi sender med
og

Kontakt os

Center for Trivsel & Arbejdsglæde
Greve Strandvej 9
2670 Greve Strand

CVR: 34 97 19 86
Tlf.: +45 31 31 60 19
Mail: info@voppl.dk
DIBS - Payments made easy

Har du spørgsmål?

så kontakt os på 3131 6019, eller info@voppl.dk

Rigtig god dag.