MUS – medarbejder-udviklings-samtale

MUS – Medarbejder-udviklings-samtale

Medarbejder udvikling samtale handler om, at udvikle dine kollegaer og organisationen. Det giver trivsel og arbejdsglæde, I bliver konkurrence dygtige og bredt på fremtidens arbejdsmarkedet.

Når I skaber fokus på samtaler vil det give værdi for jeres arbejdsplads. 

MUS – SAMTALE KORT
Nemt og overskueligt værktøj

Disse mus-samtale kort er en enkelt og overskuelig måde at håndtere MUS på. Trin for trin vil du nemt og professionelt kunne komme igennem processen.

Disse MUS-dialogkort er en enkel og effektiv måde at afholde MUS-samtaler på arbejdspladsen.
De er med til at give jer inspiration til den gode samtale, hvor I kommer rundt om en række emner, der er med til, at lederen får indsigt i medarbejdernes udvikling og trivsel.

Som leder giver MUS-dialogkortene dig mulighed for at støtte og udvikle dine medarbejdere på arbejdspladsen. Samtalerne afholdes 1 gang årligt eller efter behov, eksempelvis hvis der sker omorganiseringer af teams, afdelinger, fusioner, nye it-systemer mv. 

MUS-samtaler er en løbende proces, og det kan være en god idé at lave en fast skabelon til, hvordan og hvornår MUS-samtalerne er tilstede. En skabelon behøver ikke at være et langt dokument, men kan blot være en simpel formulering med tydelige mål og formål til hvornår og hvordan, det skal gøres. Skab en form, der passer til jeres virksomhed og vær sikker på, at alle kender og forstår konceptet med MUS-samtaler. På den måde motiveres medarbejderne til at være en aktiv spiller i dialogen om den enkeltes udvikling af deres arbejdsfunktion, trivsel og arbejdsglæde.

En MUS-samtale har altid 3 faser:
1) Før samtalen. Her aftales dato for mødet, og hvad det kommer til at indeholde.
2) Under samtalen. Sæt god tid af. Sørg for at lave en opdatering af aftaler, inden I afslutter møde. Lav et notat af aftalerne, som sendes til medarbejderen til godkendelsen efter mødet.
3) Efter samtalen. Opfølgning af samtalen, aftaler mv.  


Sådan bruger I MUS kortene

 • Vælg MUS kort inden MUS samtalen

 • Medarbejderen vælger 4-6 temaer fra kortene

 • Lederen vælger 2-3 temaer

 • Inden MUS-samtalen fortæller I hinanden, hvilke temaer I hver især har valgt, så I begge kan forberede jer på samtalen

 • Brug gerne spørgsmålet på bagsiden af kortet, som kan være med til at give inspiration til dialogen om emnet

 • Ved MUS-samtalen lægges ”kortene på bordet”, og I afstemmer sammen forventningerne til samtalen. Det giver en god start på jeres dialog


Hvis du vil læse mere om vores værktøjer og købe MUS kort, kan du gå videre til vores shop her↓

Se mere i vores shop

Voppl.shop

På vores webshop voppl.shop finder du et stort udvalg af forskellige værktøjer til at arbejde med trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen. Her finder du bl.a. vores MUS kort, stress dialogspil, trivselsdialogspil mv. 

 • Se mere i vores shop

  Voppl.shop

  På vores webshop voppl.shop finder du et stort udvalg af forskellige værktøjer til at arbejde med trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen. Her finder du bl.a. vores MUS kort, stress dialogspil, trivselsdialogspil mv. 

All rights reserved VOPPL 2018®

Vi sender med
og

Kontakt os

Center for Trivsel & Arbejdsglæde
Greve Strandvej 9
2670 Greve Strand

CVR: 34 97 19 86
Tlf.: +45 31 31 60 19
Mail: info@voppl.dk
DIBS - Payments made easy

Har du spørgsmål?

så kontakt os på 3131 6019, eller info@voppl.dk

Rigtig god dag.