Trivsel og læringsglæde

Til gavn for dig og dine medstuderende

Skab trivsel allerede i dag – få glade og sunde studerende, der glæder sig til at komme i skole og tage imod læring. 

God trivsel skaber et godt læringsrum. Trivsel og glæden ved at lære er ikke en engangsimplementering, men skal kontinuerligt plejes, holdes ved lige og optimeres. Det er derfor vigtigt, at uddannelsesinstitutionen har en konkret plan for, hvordan den har tænkt sig, at arbejdet med trivslen skal forløbe. Det er ledelsen, der skal gå forrest med implementeringen af indsatser, ligesom det også er ledelsen, der skal skabe rammerne for, at et fælles arbejde kan finde sted.

Trivsel og læringsglæde handler ikke blot om at sikre et godt psykisk miljø for læring, men det er i høj grad også de fysiske rammer, der skal være i orden. Der skal være et sundt og godt arbejdsrum, hvor b.la. lys, lyde og luft spiller sammen på en sådan måde, at der er plads til produktiviteten.

Der er mange menneskelige fordele i god trivsel. Når vi trives, udvikler vi os, vi bliver mere motiverede, produktive, tillidsfulde og kreative. Sygefraværet vil desuden falde og mobning, konflikter og stress vil blive udfaset.

Skal trivslen og glæden ved læring være gennemgående på alle landets uddannelsesinstitutioner, handler det om at skabe en positiv bølgeeffekt, hvor skolerne sætter fokus på alt dét, der virker, fremfor alt det, der ikke fungerer. Fokus skal være på dét, vi gerne vil have ud af en skoledag – make my day happy!

Lav en sprød trivselspolitik i læringsmiljøet

Book et foredrag i dag – opnå viden og værktøjer til at identicere, håndtere og forebygge trivslen i læringsmiljøet. 

Læs om foredragene her

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis I har brug for hjælp til at beslutte, hvorvidt det er et foredrag eller et kursus, der vil fungere bedst til netop jeres formål. 

Brug trivselsmålinger til at finde ud af, hvordan det står til med læringsmiljøet

Trivselmålinger kan fungere som et supplerende element til APV-arbejdet, hvorved I bliver helt specifikke i arbejdet med trivslen på uddannelsesinstitutionen.

Trivselsmålinger håndteres via skemaer og dialogmøder, og uddannelsesinstitutionen vælger selv den form, der passer bedst til netop deres virkelighed. 

Trivselssamtaler

Book et foredrag i dag – opnå viden og værktøjer til at identicere, håndtere og forebygge trivslen på uddannelsesinstitutionen. 

Læs om foredragene her

Kontakt mig endelig, hvis I har brug for hjælp til at beslutte, hvorvidt et foredrag eller et kursus vil fungere bedst til netop jeres formål. 

SKAB FOKUS PÅ 

Samarbejde, retfærdighed og tillid

Disse tre nøgleord skaber en sund og stærk kultur i et læringsmiljø. Trivslen og glæden ved at lære stiger, og de studerende får et stærkt fundament for indlæring.

Det får I med social kapital. Læs om kurser og foredrag her.

Foredrag

Et foredrag giver generel viden om trivsel i et læringsmiljø, ligesom det giver jer viden om, hvordan I implementerer trivslen på jeres uddannelsesinstitution. Ønsker I et mere dybdeborende kendskab til emnet, anbefaler jeg, at I booker en workshop, hvis form lader jer arbejde ’hands-on’ med emnet, som på den måde kommer mere ind under huden.

Et foredrag varer mellem 1-3 timer afhængig af mål og formål. Kontakt mig for at aftale, hvordan oplægget skal tilrettelægges, så det passer til netop jer.

Det gode læringsmiljø vedkommer alle. Hvad enten du er rektor, underviser eller studerende, er du meget velkommen til at booke et foredrag. 

Kontakt 
MAIL: info@trivselogarbejdsglaede.dk 
MOBIL DIR: +45 31 31 60 19

Workshops

Book en workshop – opnå masser af viden og værktøjer til at identicere, håndtere og forebygge trivslen i læringsmiljøet. 

Workshops er til dig, som ønsker: 
– at arbejde med den gode trivsel
– at opnå viden om, hvad trivsel og læringsglæde konkret er, samt hvordan I implementerer det i læringsmiljøet.

Det gode læringsmiljø vedkommer alle. Hvad enten du er rektor, underviser eller studerende, er du meget velkommen til at booke en workshop. 

Kontakt
MAIL: info@trivselogarbejdsglaede.dk
MOBIL DIR: +45 31 31 60 19

LÆS MERE OM KURSER HER

Ring og hør nærmere om dine muligheder

Kom godt i gang med at arbejde strategisk med trivsel og læringsglæde – send en mail eller ring til mig allerede i dag!

INFO:

MAIL: info@trivselogarbejdsglaede.dk
DIREKTE:  31 31 60 19
LINKEDIN: Connect her 

All rights reserved VOPPL 2018®

Vi sender med
og

Kontakt os

Center for Trivsel & Arbejdsglæde
Greve Strandvej 9
2670 Greve Strand

CVR: 34 97 19 86
Tlf.: +45 31 31 60 19
Mail: info@voppl.dk
DIBS - Payments made easy

Har du spørgsmål?

så kontakt os på 3131 6019, eller info@voppl.dk

Rigtig god dag.