Lav en skarp stresspolitik

– Trin for trin

En skarp stresspolitik er guld værd for dig, dine kollegaer og for virksomhedens bundlinje. Den er med til at skabe en rettesnor for de indsatser, der skal igangsættes, hvis en medarbejder bliver ramt af stress – en tilstand, som kan betyde, at medarbejderens overblik, kreativitet og effektivitet reduceres. Det er vigtigt at tage alvorligt. Selv ved moderat stress kan det have store konsekvenser for medarbejderens trivsel og arbejdsindsats, uanset om det er af private eller arbejdsmæssige årsager.

I guiden kan I læse om, hvordan stress kan forebygges på arbejdspladsen, og hvordan vi med vores redskaber kan bidrage til at bevare medarbejderens mentale balance – både på arbejdet og privat.

Pointen er, at følger I guiden trin for trin, vil I på automatisk vis få udarbejdet en strategisk handleplan, der vil konkretisere og synliggøre hele processen. 

  • Viden om stress 

  • Identificering

  • Håndtering

  • Forebyggelse

  • Optimering af trivsel

  • Optimering af arbejdsglæde

Kombiner Stressguiden med stressdialogspillet

Når I skal arbejde med stress på arbejdspladsen, kan det være en god idé at få viden om emnet ”stress” samt de elementer, I skal arbejde med, når I former en stresspolitik. Derfor anbefaler vi, at I sammen med en Stresspolitik-guide køber stressdialogspillet, som giver jer konkret viden og sætter dialogen i gang om emnet. 

Lav en skarp stresspolitik

Error occurred when trying to fetch the file using wp_remote_get(). cURL error 6: Could not resolve host: annettecollins.dk; Unknown error

All rights reserved VOPPL 2018®

Vi sender med
og

Kontakt os

Center for Trivsel & Arbejdsglæde
Greve Strandvej 9
2670 Greve Strand

CVR: 34 97 19 86
Tlf.: +45 31 31 60 19
Mail: info@voppl.dk
DIBS - Payments made easy

Har du spørgsmål?

så kontakt os på 3131 6019, eller info@voppl.dk

Rigtig god dag.