Skab trivsel og arbejdsglæde – få glade kollegaer og en stærk virksomhed

Fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads er innovativ og har teknologiske snilde. Uanset hvilken branche, skal der ageres ud fra, at hvad der er nyt i dag og gammelt i morgen. 

Arbejdsgange og arbejdsprocesser er allerede godt på vej ind på det danske arbejdsmarkedet. Det er en spændende rejse men det kræver, at vi tænker anerledes, både i forhold til ledelsesrolle og hvordan vi ønsker at gøres konkurrence dygtige. 

 

Vores mission er at give jer viden, kompetencer og hands on værktøjer.

Nemt og enkelt

Værktøj der virker

  Hvilke services vi kan hjælpe med

  Få hjælp til Trivselsmålingen

  Lad os hjælpe jer i  mål med en trivselsundersøgelse. 

  En trivselmåling, er en god base for at åbne måle medarbejdernes trivsel.  

  En god trivselsmåling er når i ….. 
  ANNETTTE SKRIVER DENNE SEKTION FÆRDIG 

  Stress

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  Stress

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  Strategiske arbejde, trivsel og arbejdsglæde

  Skal i arbejde med optimering af arbejdsmikljøet

  Få rådgivning til jeres rette værktøj

  Hvor skal man starte og har det nogen effekt , at arbejde strategisk med det trivslen på arbejdspladsen. 
  Svaret er, ja. 

  Med VOPPL modellen får i et værktøj til at lave handleplaner der kan måles på trivsel, arbejdsglæden og produktiviteten. Der skabes kreativitet, motivation ,  stabilitet, mulighed for innovative tiltag og en stærk og attraktiv organisation og fremtidens arbejdsplads.

  Kontoret har åbent

  • Mandag – fredag
   10.00 – 17.00

  » Når vi trives, bliver vi en bedre udgave af os selv«

  Med VOPPL-modellen får I et konkret og hands on værktøj, som gør jeres arbejde med det psykiske arbejdmiljø overskueligt og håndterbart. Det giver jer mulighed for at få trivsel og arbejdsglæden ind på arbejdspladsen, optimere den og sætte fokus på emner, der giver værdi. På et menneskeligt og økonomisk plan, der gøre jeres organisation, til en stærk og konkurrence dygtig arbejdslads. Fremtidens arbejdsplads

  Vores Cases

  Hvad siger vores kunderne om os?

  •  

   Anne Walther Lange

   Vores virksomhed har haft stor glæde af Annette Collins fantastiske tilgang til formidling og vejledning i brugen af værktøjer i dagligdagen til optimeringen af det psykiske arbejdsmiljø. Annette har en energi og et personligt drive, som skinner igennem og virkelig rammer dybt. Man vender retur med inspiration og fornyet energi. Annette er altid i godt humør, og hun har en dejlig nærværende humor. Hun har ikke mindst en viden, som gør alle foredrag og kurser super inspirerende – så 1000 tak Annette!

  • Heidi Helen von Barner

   Jeg har ved flere lejligheder oplevet Annette Collins foredrag og kurser. Annette er utrolig inspirerende, autentisk og nærværende som konsulent. Annette har nogle virkelig brugbare og konkrete tilgange til arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø. Et møde med Annette Collins er altid krydret med god energi og fantastisk humor.

   Institutionsleder

  • Majbritt Fuerbo

   Mine varmeste anbefalinger til Annette Collins. Som både underviser, konsulent og samarbejdspartner er Annette Collins fremragende og inspirerende. Hun evner at skabe et energisk, kreativt, innovativt og nærværende rum, hvor mennesket kan lære og udvikle sig. Annettes fokus og blik for de mange muligheder, der findes for at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø og håndtere stress, er nytænkende og effektivt.

   Eksistentiel psykoterapeut og konsulent

    

   All rights reserved VOPPL 2018®

   Vi sender med
   og

   Kontakt os

   Center for Trivsel & Arbejdsglæde
   Greve Strandvej 9
   2670 Greve Strand

   CVR: 34 97 19 86
   Tlf.: +45 31 31 60 19
   Mail: info@voppl.dk
   DIBS - Payments made easy

   Har du spørgsmål?

   så kontakt os på 3131 6019, eller info@voppl.dk

   Rigtig god dag.