Stress og læring

Når du har stress, mister du overblikket

Stress er en helt naturlig tilstand, der opstår, når du har været presset alt for længe. Det er din krops måde at fortælle dig, at noget er helt galt. Stress er altså kroppens måde at få dig til at stoppe op og ændre noget i dit liv, når der ikke er balance mellem dine ressourcer og de krav, der stilles til dig. Den gode nyhed er, at du kan blive stressfri og vende tilbage til en tilværelse, hvor du er i kontrol.

Jeg kan hjælpe dig med at genvinde din energi, dit overskud og din livsglæde. Du vil opleve, at et stresscoachingforløb vil hjælpe dig med at komme i balance, give dig et bedre overblik og få din kreativitet til at blomstre op igen. Uanset om din stress er opstået af skolerelaterede eller private årsager, er det meget vigtigt, at du kommer i gang med et forløb og får hjælp til at blive afstresset.

Fri af stress

Bliv fri af din stress
7 uger.

Start dit stresscoaching-forløb allerede i dag. 

6 tegn på stress, du ikke bør overse


Skynder du dig hele tiden?

Har du en konstant følelse af mangel på tid, og føler du, at du hele tiden skynder dig, selvom du har tid nok? Fornemmer du, at du har koncentrationsbesvær, og laver du flere fejl? Oplever du, at du har problemer med at strukturere opgaver, fordi du føler, at du skal haste igennem dem?

Fysiske tegn

Anspændthed, hovedpine, åndedrætsbesvær, spændinger, uro i kroppen, kvalme, ondt i maven, nedsat appetit, hjertebanken, forandret åndedræt, trykken for brystet, svimmelhed, træthed, søvnproblemer, mange opvågninger i løbet af natten, dårligere immunforsvar, oftere syg, forværring af kroniske lidelser.

Utålmodighed

Er du utålmodig, og har du svært ved at vente, selvom det måske blot drejer sig om nogle minutter? Oplever du, at du oftere er i dårligere humør og har flere konflikter med dine omgivelser? Er du opfarende, drikker du mere kaffe, har du flere sygedage, og er du mere rastløs?

Psykiske (følelser) tegn

Er du begyndt at glemme småting i dagligdagen – og til tider også vigtige ting, såsom opgaver til skolen? Har du en følelse af frustration, og at du er på vagt? Føler du dig opgivende, bange, deprimeret, følsom, sårbar? Har du let til tårer, føler du dig mindre værd?

Manglende koncentration

Har du svært ved at koncentrere dig om eksempelvis at læse en bog, se tv eller skrive en opgave til skolen? Mangler du overblik? Oplever du, at du har svært ved at være til stede i en dialog med andre mennesker? Føler du dig ofte konfus? 

Har du flere ting i gang?

Oplever du, at du har svært ved at nyde resultatet af de ting, du kommer i mål med? Foretager du dig flere ting på én gang? Sætter du mange projekter i gang?

Når du trives, bliver du en bedre udgave af dig selv!

Ta’ de første skridt og forbyg stress i din hverdag

 

 

 

 

 

Køb og download balanceguiden – en trin for trin-vejledning til dig, der ønsker at forebygge stress i hverdagen og optimere din trivsel.

Få den i din indbakke allerede i dag. 

Vil du også have bedre balance mellem fritid og læring?

Kom i bedre balance allerede i dag!

Jeg hedder Annette Collins, og jeg er certificeret stresscoach. Jeg har arbejdet med trivsel og arbejdsglæde det meste af mit liv.

Gennem de sidste 20 år har jeg undervist og hjulpet mange mennesker ud af deres stress. Jeg har samlet min viden i dette univers – som udover tilbuddet om 1:1 stresscoaching – også tilbyder diverse onlinekurser. Det er kurser, der er skabt for at hjælpe dig som privatperson til bedre trivsel, ligesom det kan komme uddannelsesinstitutioner til gavn, som gerne vil skabe trivsel og indlæringsglæde for de studerende.

Når du er stresset, er det ofte svært at overskue selv de mindste ting. Det er derfor vigtigt, at du får hjælp, så stressen ikke overtager og dominerer din hverdag. Hvor hjælpen præcist skal sættes ind, kan være meget forskelligt fra person til person. Jeg anbefaler derfor altid at starte med en 1:1 konsultation, hvor vi kan lære hinanden at kende. Sammen finder vi ud af, hvad netop dine behov består af.

Samtidig vil vi lægge en plan for dit forløb, som har til formål at bringe dig ud af din stresstilstand.

Jeg samarbejder på tværs med andre dygtige specialister, som jeg kan henvise til, hvis din stress eksempelvis udløser fysiske smerter eller søvnløshed. 

Her kan du se, hvad nogle af mine søde klienter har sagt om deres forløb hos mig.

Udtalelse fra klient:
Hos Annette får man hjælp til at erkende og acceptere, at man er stresset. Derudover er hun god til at levere værktøjer, som kan bruges efterfølgende. Man bliver modtaget med åbne arme og med en sådan varme, at det bliver nemt at tale om det, der ellers normalt kan være svært at tale om.

Kan du mærke på din krop, at der er noget, som er forandret i negativ retning, vil jeg anbefale et forløb hos Annette. Det hjalp mig. Jeg blev hurtigt stærkere med den vejledning, ros og ro, som Annette leverede på en helt fantastisk måde.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at når jeg næste gang står i en situation, som jeg gjorde inden påbegyndelsen af mit netop afsluttede forløb, vil jeg være rustet til at klare det meget bedre. Hvis jeg ikke kan klare det selv, vil jeg ringe til Annette for hurtigt at komme tilbage igen. Blot tanken om, at der er en derude, som forstår og som er klar til vejledning, kan oftest være nok – TAK Annette.
Helle Hansen, Odense C

Om mig siges det:

Godt humør smitter. Super skøn underviser og coach. Formår at sætte sig ind i ens situation, personligt engagement og levende leveret faglighed. Meget livlig og interessant, hvilket gjorde det meget inspirerende.

„Annette er bare så levende som underviser. Hun gør stoffet let at forstå.“

„Inspirerende, sød, velformuleret, interessant at lytte til…“

„Rigtig god og kompetent underviser. En underviser jeg gerne vil på kursus hos en anden gang.“

„Annette Collins er helt fantastisk, engageret og inspirerende.“

„Meget positiv, imødekommende, lyttende og observerende. Hende vil jeg gerne møde som underviser igen på andre kurser.“

„Tak til Annette, du er meget inspirerende, og smitter med din gode tilgang til tingene…“

Lyt dig klogere på STRESS

Jeg laver ofte interviews med anerkendte partnere – det kan være virksomheder, psykologer eller andre fagrelevante personer, som jeg mener har noget på hjerte, når det gælder trivsel og glæde i dagligdagen. Vores samtaler bliver udgivet som podcasts, som du til enhver tid kan lytte til. Podcastformatet kan være et nyttigt redskab til at identificere, om du er stresset. Når du lytter til en podcast, lukker du omverdenen ude, og dine tanker bliver fokuseret på det specifikke emne. Når du derimod skal læse en masse fagstof, kan du opleve, at din koncentration bliver forstyrret af tankemylder, som det ofte ses, når man er stresset.

Cert. Stresscoach

Annette Collins

Psykolog

Sebastian Lassen

All rights reserved VOPPL 2018®

Vi sender med
og

Kontakt os

Center for Trivsel & Arbejdsglæde
Greve Strandvej 9
2670 Greve Strand

CVR: 34 97 19 86
Tlf.: +45 31 31 60 19
Mail: info@voppl.dk
DIBS - Payments made easy

Har du spørgsmål?

så kontakt os på 3131 6019, eller info@voppl.dk

Rigtig god dag.